Uw thuishulp

Uw thuishulp

Wij doen wat u zelf niet meer kunt

Amsterdamse hulp in de huishouding

Fijn, een ondersteunende hulp in huis voor de dingen die u zelf niet meer kunt doen. Cordaan Thuisdiensten helpt u in Amsterdam en Diemen.

Natasja van Dijk, regiocoördinator bij Cordaan Thuisdiensten

Door onze wijkgerichte aanpak lukt het ons om, als de grootste aanbieder van Amsterdam, klanten het gevoel te geven dat we die club om de hoek zijn. Dat vind ik bijzonder.

Cordaan Thuisdiensten

Een thuishulp met oog voor u

Uw thuishulp zorgt voor een schoon en leefbaar huis. We houden rekening met uw wensen. En we doen meer dan schoonmaken alleen. Bijvoorbeeld u ertoe aanzetten om ook zelf iets te doen, om fit en actief te blijven. We letten er ook op of het nog steeds goed met u gaat. En we wijzen u op voorzieningen die u misschien niet kent. Zo blijft u langer zelfstandig thuis wonen. Met een beetje hulp van Cordaan Thuisdiensten en een beetje inzet van uzelf.

Aanvragen thuishulp

Maak kennis met onze thuishulpen en klanten

Samen aan de slag

U kunt meer dan u denkt

Ondersteuning op maat, noemen we dat. Dat betekent niet dat we klakkeloos al het huishoudelijke werk van u overnemen. Vaak kunnen mensen meer dan ze zelf denken. Ja, u ook. Natuurlijk blijven er altijd huishoudelijke taken over die u zelf niet meer kunt. En niet altijd staat er iemand van de mensen om u heen klaar. Dan doen wij het voor u. Met hulpen die weten wat ze moeten doen. Die van aanpakken weten. En die het ook gezellig vinden om een praatje te maken.

Hoe werken we?

Even kennismaken?

Zó ziet een thuishulp van Cordaan Thuisdiensten eruit

Honderden medewerkers van Cordaan Thuisdiensten zijn elke dag aan de slag. Wie zijn het? Waarom doen ze hun werk graag? Maak alvast kennis met drie van hen: Nancy, Sfia en Jan-Willem.

Thuishulp Nancy van Cordaan Thuisdiensten
‘Ik kan mijn werk en mijn privéleven combineren’

Alweer zestien jaar doet ze het werk van thuishulp. En met hart en ziel, voegt Nancy van Olffen eraan toe. ‘Ik vind het fijn om voor oudere mensen of voor mensen die hulpbehoevend zijn wat te kunnen betekenen. Ik heb een heel goede band met mijn vaste klanten. Ik werk met heel veel plezier bij hen.’

Thuishulp Sfia met ladder en schoonmaakdoekje in haar hand
‘Sfia, door jou sta ik altijd vroeg op!’

Ze is hulp in de huishouding, dat op de eerste plaats. Maar net zo lief is Sfia Ouabbou een luisterend oor voor haar klanten. ‘Als ik zie dat een klant het een beetje moeilijk heeft, vraag ik altijd of ik iets kan betekenen. Gaat het wel goed met u? Meestal hoor ik dan waar ze mee zitten. En na een gesprek zijn ze vaak alweer wat vrolijker.’ 

Thuishulp Jan Willem helpt Joop met afwassen
‘Ik probeer klanten altijd bij het werk te betrekken’

Hij mag zich - met alle respect - een ‘Cordaan-veteraan’ noemen. Want hoeveel collega’s kunnen zeggen dat ze al 32 jaar in dienst zijn? In ieder geval Jan-Willem Kroonen. En nog altijd is hij blij met zijn rol, die van thuishulp. ‘Ik zeg weleens: je moet een kameleon zijn in dit werk.’