Contact

Contact

Kom in contact

Neem contact op

Wilt u contact opnemen met Cordaan Thuisdiensten? Dat kan op verschillende manieren:

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. U kunt ook ons e-mailformulier, onderaan deze pagina, invullen.

Telefoon Cordaan
Telefoon

Servicedesk
020 258 35 00

e-mail van Cordaan
E-mail

servicedesk@cordaanthuisdiensten.nl
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Locatie Cordaan
Bezoekadres

Zekeringstraat 1
1014 BM Amsterdam

Locatie Cordaan
Postadres (kosteloos)

Antwoordnummer 46196
1060 WB Amsterdam 

Of regel het via uw eigen digitale klantportaal

Bij Cordaan Thuisdiensten maken we het u graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom heeft u bij ons een eigen digitaal klantportaal. Steeds meer zaken kunt u via internet regelen. De bank, afspraken met de gemeente of de kapper, een reservering bij een restaurant. En nu dus ook de dienstverlening van Cordaan Thuisdiensten. Online iets regelen of opzoeken gaat snel en eenvoudig. En via internet kan het 24 uur per dag, zeven dagen per week. 

Meer informatie over ons klantportaal

Onze klantenraad

De klantenraad in Amsterdam bestaat uit acht personen die klant zijn van Cordaan Thuisdiensten. De raad vergadert maandelijks over zaken die de klanten aangaan. Als het nodig is neemt de klantenraad contact op met de directie van Cordaan Thuisdiensten. Heeft u een goed idee of wilt u contact met de klantenraad?

Meer informatie over onze klantenraad

Schade door een van onze thuishulpen?

U kent het spreekwoord, van het ongeluk dat in een klein hoekje zit. Die vaas die tijdens het stofzuigen omvalt. Een lamp die door onoplettendheid kapot gaat. Of een kop koffie die omvalt en vlekken achterlaat op het tapijt. Vervelend! Natuurlijk gaan onze thuishulpen altijd voorzichtig te werk. Maar het blijft mensenwerk. Wat doen we als het toch een keer gebeurt?

Schade melden

Complimenten of klachten?

Wilt u ons een compliment geven? Of heeft u een suggestie? Of bent u ergens niet helemaal tevreden over? Laat het ons weten. 

Neem contact met ons op

Lees hier ons privacy statement.