Actueel

Klantendag Cordaan Thuisdiensten

29/09/2022
Delen via \a\a

Cordaan Thuisdiensten heeft in juli haar eerste klantendag georganiseerd.

Cordaan Thuisdiensten gelooft in een inclusieve samenleving. Een samenleving waar iedereen mee doet en waar je met elkaar een betere buurt creëert.

Tijdens de klantendag hebben medewerkers van Cordaan Thuisdiensten samengewerkt met diverse samenwerkingspartners en de plaatselijke middenstand om onze klanten in het zonnetje te zetten. Onze klanten waren welkom in Het Huis van de Wijk in Banne Centrum te Amsterdam Noord. De dag had een open karakter, zodat een ieder binnen kon lopen en mee kon doen.

De middag had een afwisselend programma met o.a. een quiz, boeiende presentaties van verschillende organisaties, een bingo en een mooi betoog van de klantenraad. Uiteraard was er ook alle ruimte voor leuke gesprekken onderling en met de medewerkers van Cordaan Thuisdiensten. Dit alles onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Met trots kunnen we zeggen dat de eerste klantendag een succes was. De positieve reacties waren hartverwarmend en geeft ons de motivatie om in de toekomst meer klantendagen te organiseren.

Een indruk van deze mooie dag

Klantendag%20Cordaan%20Thuisdiensten%201.png
Klantendag%20Cordaan%20Thuisdiensten%202.JPG