Actueel

Welke wensen laat Cordaan Thuisdiensten in vervulling gaan?

02/11/2022
Delen via \a\a
voorkant wensenkaart

We hebben allemaal zo onze eigen wensen. En een nieuw jaar is reden om er werk van te maken, vindt u ook niet? Daar gaan wij van Cordaan Thuisdiensten u bij helpen. We gaan de wensen van tien klanten in vervulling laten gaan. Bijzondere wensen: want wat we van u vragen, is om iets te wensen dat u met een ander kunt doen. Een familielid. Een buurman of buurvrouw. Een kennis. Of iemand die u graag een keer iets gunt.

En u ziet het al aan de mogelijke wensen op de voorzijde van de kaart die alle klanten ook bij de nieuwste Cordaan Thuisdiensten Courant ontvingen: dat hoeven geen grote dingen te zijn. Want zijn het juist niet de kleine dingen die het doen, om het leven aangenamer te maken?

Denk eens na over uw eigen ‘grote’ kleine wens voor 2023. Vink ‘m aan op de kaart en stuur deze voor 1 december in, een postzegel hoeft er niet op.

Wij hangen alle kaarten in de kerstboom. Half december halen we tien kaarten uit de boom. En misschien hoort u wel van ons dat 2023 voor u héél leuk gaat beginnen.

Vele reacties zijn inmiddels bij ons binnen. Doet u ook mee? We zijn heel benieuwd naar uw wens voor het komend jaar!