Actueel

Nieuws uit de klantenraad: Waar een mens allemaal gelukkig van kan worden

08/12/2022
Delen via \a\a
Wim Klantenraad

Onlangs las ik een stuk over dingen waar een mens gelukkig van wordt. Het was een Brits onderzoek uitgevoerd onder 3.000 mensen. En wat denkt u? Geluk zit natuurlijk in de kleine dingen. Een complimentje krijgen op het werk verbetert ons humeur vrijwel direct. In de file staan is minder erg als ons favoriete muziekje op de radio is. De zon zien schijnen draagt bij aan ons geluksgevoel en ook tien euro vinden in een oude spijkerbroek scoort heel hoog.

Ik denk dat we als klanten van Cordaan Thuisdiensten ook wel wat van die kleine dingen herkennen. Slapen in een bed dat net door de helden van Cordaan Thuisdiensten is verschoond, een gezellig praatje maken met de hulp of er door de hulp op gewezen worden dat er binnenkort iets leuks te doen is in de buurt. Ook vroeg opstaan en wandelen in de natuur en verrast worden met mooie bloemen zijn echte geluksmomenten.

Wellicht is het leuk als u voor uzelf eens nagaat waar u blij van wordt. Enkele suggesties:

  • Op vakantie gaan.
  • Een mooi bericht krijgen van een dierbare.
  • Oudere mensen zien die op een bankje hand in hand zitten.
  • Een koopje vinden in de kringloopwinkel.
  • Een kind horen lachen.
  • Vers gebakken brood of appeltaart ruiken.

Ik zou het leuk vinden als ik op dit stukje reacties zou krijgen. Waar wordt u blij van en waarom wordt u zo gelukkig van deze dingen? Uw inzendingen kunt u sturen naar ctc@Cordaanthuisdiensten.nl.

Waar ik nu blij van word is een lekker drankje.
Veel succes. Ik bedoel: veel geluk!