Eerste grote kleine wens in vervulling!

08/02/2023
Delen via \a\a

In de herfsteditie van de Cordaan Thuisdiensten Courant sloten we een kaartje bij waarmee onze klanten een grote kleine wens naar ons konden inzenden.

Een wens om iets met een ander te doen. Want zijn het juist niet de kleine dingen samen die het leven aangenamer en gelukkiger maken? Met een (klein)kind naar de bioscoop. Of de buren trakteren op taart. Samen met de thuishulp genieten van een nieuwjaarsontbijt, een wandeling met iemand maken, naar het café bitterballen eten met een vriend(in) of een eigen speciale wens met of voor iemand. En? We zijn overspoeld door kaarten met heel veel grote kleine wensen; zo mooi! In december hebben we op ons kantoor aan de Zekeringstraat 11 grote kleine wensen uit de kerstboom gehaald die we in vervulling laten gaan.

Mevrouw Ramdjanamsingh en thuishulp Hayat

 

Mevrouw Ramdjanamsingh uit Gaasperdam viel de eer te beurt om als eerste haar wens in vervulling te zien gaan. Een mooie wens: zij wilde met haar kleinkind naar de bioscoop. Onze coördinator Hayat Bouharrar heeft gezorgd dat deze wens uit kon komen en stond op de stoep met een bioscoopbon: ‘Mevrouw vertelde me dat zij verbaasd was om te horen dat haar wens was getrokken toen ik haar vorige week belde. Zij vindt het superleuk om mee te doen aan dit soort acties maar gaf aan nooit wat te winnen. Maar ze geeft niet op en is heel blij dat ze dit keer wel de gelukkige is en dat ze haar kleindochter ook hiermee kan verrassen. Voor mijzelf was het een superleuke ervaring om iemand blij te maken.’